Antena Căutare

VIDEO Razvan Lucescu: "Obiectivul meu este calificarea la Euro si voi reusi asta!"

Selectionerul Razvan Lucescu a declarat ca este multumit de organizarea partidelor amicale cu Ucraina, Macedonia si Honduras si crede ca Romania poate atinge obiectivul impus de FRF, calificarea la Campionatul European din 2012.

"Urmarim sa-i vedem pe jucatorii care vor evolua in aceste meciuri amicale, sa ne largim aria de selectie in eventualitatea aparitiei unor situatii neprevazute. Sunt foarte multi jucatori care au lipsit de la partida cu Polonia, dar sunt bucuros ca avem cateva zile impreuna dupa o pauza de trei luni.


Obiectivul meu este calificarea la Euro, am mare incredere ca voi realiza asta si sper ca in 2012 sa ne pregatim de turneul final.Sunt convins ca ne calificam la EURO 2012, sper ca in aceasta luna sa ne pregatim pentru turneul final. Fotbalul romanesc traverseaza, poate, cea mai delicata perioada din ultimul timp"
, a spus selectionerul.

Nationala de fotbal a Romaniei va efectua un stagiu de pregatire in urmatoarea perioada urmand sa joace o serie de meciuri amicale: contra Ucrainei (29 mai, ora 20:30), Macedoniei (2 iunie, ora 20:00) si Honduras (5 iunie, ora 20:30).

Hochei pe gheata: Cehia, noua campioana mondiala (Cehia-Rusia: 2-1)... AS Roma: oferta de 4 milioane de euro pentru Adrian Mutu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x