Antena Căutare

VIDEO! Retragere cu ochii in lacrimi pentru Andy Roddick. Americanul a spus adio tenisului la US Open

Moment emotionant la US Open! Dupa 12 ani in circuitul profesionist, Andy Roddick si-a luat adio cu lacrimi in ochi de la fani, la finalul disputei pierdute in fata lui Juan Martin del Potro din optimile de finala ale competitiei.

Vizibil emotionat, Roddick a fost ovationat de spectatorii prezenti la meci. In tribune s-au aflat parintii si sotia sa, manechinul Brooklyn Decker.

Vreau ca toata lumea sa-si aminteasca de mine ca am fost grozav...Oricat de dificil a fost, a fost un vis, e ceva ce-ti doresti. Asta nu e greu, cineva care are de intretinut copii si are doua locuri de munca pentru mancare, asta e greu. Ce am avut eu de facut n-a fost greu.

Este pentru prima data in viata mea cand nu stiu ce sa spun. Sunt emotionat si coplesit, nu stiu exact ce simt. Inaintea finalului meciului mi-au trecut prin fata ochilor milioane de imagini, partide din intreaga mea cariera", a declarat Roddick, la finalul intalnirii.

Andy Roddick, in varsta de 30 de ani, se retrage din circuitul profesionist dupa 12 ani de cariera in care a castigat 32 de titluri.

Tenismenul american s-a impus in 2003 la US Open, fiind singurul turneu de Grand Slam castigat de american de-a lungul carierei. Andy si-a mai trecut in palmares cinci turnee de Masters: Cincinnati (de doua ori), Miami (de doua ori) si Montreal, dar si Cupa Davis cu echipa Statelor Unite ale Americii in 2007.

A jucat de trei ori finala de la Wimbledon (2004, 2005 si 2009), de fiecare data fiind invins de Roger Federer.

Surpriza la US Open! Roger Federer, eliminat in sferturile de finala... Ghici ce face un mic chinez cu o pereche de rotile? SENZATIEEE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x