Antena Căutare

VIDEO! Rica Raducanu: "Daca da probe la Rapid, Messi nu le ia"

Fostul mare portar a declarat ca il considera pe Cristiano Ronaldo un jucator mai bun decat argentinianul care a castigat Balonul de Aur anul trecut.

Duelul Messi - Cristiano Ronaldo a ajuns subiect la "Un Show Pacatos". Invitatul lui Dan Capatos de marti seara a fost fostul mare portar Rica Raducanu, care a declarat ca il prefera pe portughez.

"Pe Messi daca il duci la o echipa mica, nu face nimic. Acolo si-a gasit si antrenorul si stilul. La Barcelona pana si portarul dribleaza. Cristiano Ronaldo e altfel, e iute, are sut, e un jucator complet".

Rica a socat pe toata lumea cand a lasat sa se inteleaga ca daca ar da probe la Rapid, Messi nu le-ar lua: "Cand o veni cu fizicul ala al lui in Giulesti si va zice: "Vreau sa dau si eu probe", ii zic aia "pleaca ma de aici!"" a spus portarul Romaniei la mondialul din Mexic din 1970.

Foto: Intact Images

Antrenorul Ionut Badea si directorul sportiv Felix Grigore si-au dat demisia de la U Cluj... Bayern Munchen - FC Basel 7-0 / Bavarezii au depasit recordul Barcelonei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x