Antena Căutare

VIDEO! Sandu cearta UEFA si FIFA: "Sunt cacacioase, d`aia nu intervin in ancheta DNA!"

Mircea Sandu a cedat nervos, in direct la GSPTV, atunci cand a fost intrebat ce parere are despre comunicatul UEFA, for care a anuntat ca nu va interveni in problema Craiova - DNA - FRF.

"Pai nu se implica, domne, ce sa faca UEFA, ca FIFA si UEFA sunt mai cacacioase decat oricine acum, pentru ca au problemele cu FC Sion si le e frica sa dea si un cuvant. FIFA este cea care m-a obligat sa trec in statutul FRF, conform articolului 64. Pai, nu am statutul cadru pe care ni l-au trimis, cu obligatiile cadru? Daca FIFA nu catadicseste sa ia decizii, atunci sa se duca, domne, toata lumea in civil, ce ma intereseaza pe mine!? O sa ajung sa desfiintez instantele sportive, sa se judece 6 luni de zile un caz de eliminare, cum a fost cea a lui Papp".

Tot la GSPTV, pe un ton la fel de nervos, presedintele FRF a explicat de ce ar fi indicat ca nici o echipa sa nu evolueze pe National Arena dupa instalarea noului gazon in luna martie pentru a putea fi protejat pentru finala Europa League.

"Terenul nu rezista in totalitate pentru ca rulourile din zona Peluzei Sud nu au facut radacini. Firma care a pus terenul a spus ca s-a depasit deja numarul de meciuri pentru care garantau ei, dar vor incerca sa ne ajute pentru urmatoarele trei meciuri din cupele europene.

Cei care au construit stadionul trebuiau sa ne spuna ca trebuie sa ne cumparam aparatura pentru ca iarba sa aiba lumina. I-am spus lui Argaseala ca nu stiu daca terenul va tine la toate meciurile lor, mai ales ca si Dinamo ar vrea sa joace derby-ul cu ei pe National Arena", a spus Mircea Sandu.

Acesta a continuat: "Eu stiam dinaintea lui Gigi Becali ca gazonul urmeaza sa fie schimbat in martie. Eu nu interzic nimanui sa joace, doar am comunicat ce mi-au spus oamenii. UEFA nu spune ca nu trebuie sa se joace, dar recomanda asta. Dupa ce aranjezi gazonul sa ai grija de el sa fie impecabil la ora finalei. Daca punem in martie un covor, mai punem unul in mai, cum mai amortizam cheltuielile!?", a intrebat, retoric, Sandu la GSPTV.



Sursa: gsp

Foto: Intact Images

VIDEO! Adrian Mititelu: "Reactia lui Mircea Sandu e cacacioasa"... VIDEO! Fratii Costea, in pericol; Gigi cauta doi atacanti. Vezi pe cine a dorit sa cumpere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x