Căutare Live

VIDEO: Scene halucinante în Franța! Sub ochii lui Tătărușanu, un arbitru a lovit un jucător în meciul Nantes - PSG

În jurnalism există o vorbă celebră şi veche despre ce trebuie şi ce nu trebuie să facă obiectul unei ştiri, zisă de un american: “un om muşcat de câine nu e ştire; un câine muşcat de un om, da”. Făcând o analogie forțată cu fotbalul, am putea spune că “un arbitru lovit de jucător nu e ştire; un jucător lovit de un arbitru, da”.

Ieri, în ultima partidă a etapei a 20-a din League 1, liderul PSG a câştigat mai clar decât o arată scorul, cu 1-0, meciul jucat pe terenul lui Nantes graţie golului marcat încă din minutul 12 de Angel Di Maria.

Cea mai încinsă fază a meciului a avut loc în prelungiri, iar în centrul ei nu a fost vreo vedetă de la PSG, ci arbitrul partidei. Iritat de faptul că brazilianul lui Nantes, Diego Carlos, l-a împins involuntar, arbitrul Tony Chapron l-a lovit pe acesta intenţionat cu piciorul! Dar deciziile ”centralului” nu s-au oprit aici. Acesta i-a acordat ulterior al doilea cartonaş galben jucătorului şi l-a eliminat.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Pep Guardiola, primul eșec după 22 de etape în Anglia! Manchester City încasează 4 goluri de la Liverpool! Topul celor m...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri