Antena Căutare

VIDEO! Sorin Cartu: "Stanca si Martinovici vor lua cel putin doua etape de suspendare"

Fostul antrenor stelist a intervenit la emisiunea Contraatac de la GSP TV si a vorbit despre incidentele de la meciul Petrolul – Steaua.

Sorin Cartu crede ca Stanca si Martinovici nu au cum sa scape cu mai putin de doua etape de suspendare, pentru ca respectivele cartonase rosii acordate de Robert Dumitru pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti nu au cum sa fie anulate. Totusi, fostul atacat al Craiovei Maxima a povestit un episod in care aceasta decizie a fost luata, trecandu-se peste regulament: „Eram la un meci cu Sportul Studentesc si noi am iesit dupa teren, nu am mai dorit sa continuam. Ulterior, ni s-a anulat suspendarea ca un fel de recunoastere pentru ce facusem noi pentru fotbalul romanesc".

Pastrand aceeasi logica, Sorin Cartu sustine ca normal ar fi ca si in acest caz, sanctiunile date de Comisia de Disciplina de la Liga in cazul celor doi stelisti ar trebui sa fie mai blande: „Ar trebui sa se poata totusi ceva, pentru ca si regulamentele sunt facute de oameni, cu un scop, adica nu trebuie sa le aplicam orbeste."

Tehnicianul a vorbit si despre stenogramele scandalul de coruptie in care a fost implicat Vasile Avram, fiind curios ce este acela „un Gyuri". Moderatorul Silviu Tudor Samuila a fost cel care l-a lamurit.



Foto: Hepta

VIDEO ! Doi fotbalisti vor fi biciuiti in public pentru ca au sarbatorit inadecvat un gol... FRF n-a gasit inca o locatie pentru disputarea meciului amical cu Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x