Antena Căutare

VIDEO! Sorin Ghionea, prins la volanul unei masini furate

A fost o seara grea grea pentru fostul capitan al Stelei, Sorin Ghionea. Politistii l-au prins in orasul Otopeni la volanul unei masini date in urmarire pentru ca ar fi furatasi l-au poftit la sectie ca sa dea cu subsemnatul. Dupa cateva ore situatia s-a lamurit. Fostul proprietar al masinii nu a platit toate ratele si firma de leasing a cerut ajutorul politiei pentru a recupera automobilul. In cele din urma Ghionea a fost lasat sa plece acasa, dar masina a ramas in curtea sediului IPJ ilfov.



"A spus ca a cumparat masina si ca nu s-a interesat de istoricul ei. In urma verificarilor facute s-a stabilit ca Sorin Ghionea este un cumparator de buna credinta si ca nu are nicio legatura cu situatia creata. Cel de la care luase autoturismul nu platise doua rate, iar firma de leasing a raportat masina ca fiind furata"







Meciuri amicale inter-tari: Germania, remiza cu Italia/ Franta invinge Brazilia. Vezi taboul complet cu rezultatele inre... Real Madrid pregateste o oferta de 60 de milioane de euro pentru Fabregas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x