Antena Căutare

VIDEO Spania - Arabia Saudita 3-2/ Vezi si alte meciuri amicale disputate aseara

Zilele pana la startul Cupei Mondiale din Africa de Sud sunt numarate. Aseara au avut loc mai multe meciuri amicale in vederea pregatirii pentru turneul final. Spania, una din favoritele la castigarea trofeului suprem s-a chinuit serios cu Arabia Saudita, chiar pe teren propriu. Ibericii s-au impus in cele din urma cu scorul de 3-2, Llorente inscriind golul victoriei in ultimul minut de joc.

Chiar si asa, selectionerul Vicente del Bosque se arata increzator in sansele echipei: "Aceste lucruri se mai intampla cateodata, dar trebuie sa fim increzatori. Am inceput putin mai lenes deoarece am avut 15 zile libere si a fost greu sa intram in meci. Nu sunt fericit de tot ceea ce s-a intamplat. Suntem putin in urma dar trebuie sa ramanem optimisti", a declarat tehnicianul spaniol.



In alte meciuri amicale, Serbiei, fosta adversara a Romaniei din preliminariile CM a pierdut cu 0-1 in fata Noii Zeelande. Germania a castigat cu 3-0 amicalul cu Ungaria, iar SUA a invins pe Turcia cu 2-1.

Alte rezultate din meciuri amicale:









Serbia - Noua Zeelanda 0-1








Suedia - Bosnia 4-2




Ungaria - Germania 0-3



SUA - Turcia 2-1

MP al Turciei/ Dubla McLaren-Mercedes... Razvan Lucescu a criticat dur arbitrajul din meciul amical cu Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x