Antena Căutare

VIDEO! Steaua, alungata de UEFA de pe National Arena

Mircea Sandu a anuntat luni seara ca Steaua e in pericol sa nu-si poata disputa meciurile de pe teren propriu pe National Arena. Reactia lui Gigi Becali a fost una incredibila: „Minte”.

National Arena va gazdui Finala Europa League ce va avea loc in 2012 la Bucuresti. Organizatorii competitiei doresc sa isi ia toate masurile pentru a proteja gazonul de aceea e foarte probabil sa-i interzica Stelei sa dispute acolo atat meciurile de pe teren propriu din Europa League (in cazul in care va ajunge in primavara europeana) dar si cele din campionat. Anuntul a fost facut de Mircea Sandu care a continuat si a dezvaluit ca i-a sugerat lui Valeriu Argaseala sa caute o varianta de rezerva chiar si pentru ultimele doua meciuri din tur.

Gigi Becali a aflat la emisiunea prezentata de Dan Udrea cat de grava este situatia si a avut o reactie incredibila: „Mircea Sandu minte. Nu are treaba UEFA unde jucam noi meciurile. Daca el crede ca poate sa minta ca la prosti... In martie se va pune alt gazon, nu are nicio legatura. Iar noi vom aduce o instalatie de incalzire care se scade din chiria pe care o platim".



Foto: gsp.ro

Pleaca sponsorii nationalei. O mare firma a incheiat unilateral contractul cu FRF... VIDEO! Ioan Becali despre Paszkany: "Un tupeist mincinos cu haine de piele de la SS-isti"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x