Antena Căutare

VIDEO! Vasile Avram, retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA

Seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a primit mandat de retinere pentru 24 de ore. In acest moment, Avram este la sediul DNA unde a fost audiat toata ziua.

UPDATE // Procurorii DNA au perchezitionat, sambata dimineata, sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor, de unde au ridicat mai multe probe, mai multi arbitrii fiind dusi la audieri.

Potrivit unor surse ale gsp.ro, operatiunea ar avea legatura cu Otelul Galati, echipa acuzata tot mai vehement ca a luat titlul folosindu-se de protectia arbitrilor si de bunavointa unor adversari.

Se pare ca principalul vizat este seful CCA, Vasile Avram, care ar fi favorizat clubul galatean pentru a beneficia de arbitri permisivi. Presedintele CCA, Vasile Avram, a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE // Vasile Avram a sosit la sediul DNA insotit de doi jandarmi, dar si Florin Chivulete cu avocatul sau.

UPDATE // Sursele GSP spun ca cei de la CCA sunt anchetati de procurori intr-un caz de trafic de influenta, nu pentru mita cum a fost vorba la lotul Penescu. Din punct de vedere juridic si penal, traficul de influenta este mai putin grav decat mita si coruptia inculpate in cazul Penescu!

UPDATE // Vasile Avram a iesit din cladirea CCA, flancat de cativa jandarmi, dar fara catuse. Intrebat de jurnalisti, Avram: "Nu stiu ce se intampla, nu inteleg nimic!"

UPDATE // Doi procurori au parasit cladirea. Jandarmii au tras o masina in fata CCA si asteapta sa iasa membrii CCA. Procurorii au iesit cu documente si o imprimanta din sediul CCA!

UPDATE // Intrarea sediului CCA este pazita de jandarmi, care nu permit jurnalistilor sa faca fotografii. In curtea patinoarului, vizavi de CCA, sunt doua dube MAI care asteapta. Vasile Avram se afla cu procurorii in sediul CCA.
Surse de la fata locului anunta ca procurorii DNA vor parasi cladirea CCA in aproximativ o ora. Cativa dintre jandarmi si niste membri ai CCA au incercat sa fuga pe la balconul etajului 5, dar au vazut presa si s-au intors in cladire.

De la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor au fost ridicate mai multe probe, iar unele surse ale gsp spun ca mai multi arbitri ar urma sa fie audiati in scurt timp la DNA! Aceleasi surse spun ca intreaga operatiune ar avea legatura cu Otelul Galati, echipa acuzata tot mai vehement in ultima vreme ca a luat titlul folosindu-se de protectia arbitrilor si de bunavointa unor adversari.

"Nu am cunostinta de asa ceva, nu am fost informat despre perchezitie. Nu stiu unde e sediul CCA, stiu doar zona", a declarat secretarul general al FRF, Adalbert Kassai. In schimb, secretarul CCA, Constantin Stefan, a spus pentru gsp.ro: "Nu pot nici sa confirm, nici sa infirm faptul ca a fost o perchezitie la sediul nostru".



Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Dumitru Dragomir: "Sa ajunga toti la puscarie!"... CM Rugby: Anglia - Romania 67-3/ "Stejarii", depasiti categoric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x