VIDEO! Vezi cum un brancardier vrea sa bata un jucator!

Un brancardier era sa bata un jucator. S-a intamplat la meciul dintre Chindia si FC Olt, in liga a doua. Oltenii au condus echipa lui Gica Popescu, dar au luat bataie cu un gol in prelungiri.

Brancardierii s-au suparat pe jucatorii lui FC Olt. Li s-a parut ca trag de timp, la scorul de 1-0 pentru olteni. Omul cu targa a dat sa-l loveasca pe un jucator. De necaz ca nu l-a nimerit pe teren, a incercat sa-si ia revansa la vestiare.

Gica Popescu a vazut victoria Chindiei cu FC Olt. Alin Mihai a deschis scorul pentru oaspeti, dupa pauza. Baluta a egalat pentru Chindia, iar Dobre a marcat golul victoriei. La olteni, Hallmen, provenit chiar de la scoala de fotbal a lui Gica Popescu, a impresionat cu podoaba capilara. Seful Chindiei, Gica Popescu, nu e multumit de jocul echipei: "Victoria totdeauna e importanta, insa eu cand castigam mi-as dori sa castigam de alta maniera".Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri