Antena Căutare

Vine sau nu FC Barcelona la Bucuresti?

Catalanii au inceput sa-si umple tintarul jocurilor de pregatire de dinaintea startului de sezon. Pana acum, sunt confirmate trei amicale, dar cel cu Dinamo, din 11 august, nu apare nicaieri

Vestea ca FC Barcelona, cu tot cu jucatorii de 24 de carate, va veni la Bucuresti, pe 11 august, pentru un super-amical cu Dinamo, a ajuns, rapid, din Mangalia la Carei. Unii au spus ca e un fonfleu, ca Messi va ajunge in Romania asa cum a ajuns si la inaugurarea Arenei Nationalei, altii, mai optimisti, au anuntat deja si numele postului de televiziune care urmeza sa transmita, in direct, jocul.

Intre timp, catalanii incep, usor-usor, sa-si umple tintarul partidelor de pregatire dinaintea startului de sezon programat pe 18 august. Concret, noul tehnician, Tito Vilanova, a decis ca echipa sa nu paraseasca Europa, toate meciurile de verificare urmand a se disputa pe Batrinul Continent. Pana in acest moment, meciul cu Dinamo nu apare nicaieri, nici la "partide confirmate" nici la "intalniri de confirmat", dar siteul oficial al catalanilor precizeaza ca mai sunt date libere. Ceea ce se stie cu exactitate este ca Vilanova nu agreeaza decat cinci, maximum sase jocuri in "pretemporada": trei sunt deja stabilite, unul, cu Manchester City pare batut in cuie, altul, cel de la Trofeul Joan Gamper urmeaza sa fie stabilit, asa ca ar cam ramane unul singur... Iata programul celor de la FC Barcelona:

24 iulie, Germania

Amical cu SV Hamburger, 125 de ani de la fondarea clubului. Debutul lui Tito Vilanova

28 iulie, Maroc

Amical cu o selectionata marocana

4 august, Franta

Amical cu PSG, pe Parc des Princes, Trofeul Paris

8 august, Anglia

Amical cu Manchester City (de confirmat)

11 august, Romania

Amical cu Dinamo Bucuresti (de confirmat)

18 august, Spania

Startul editiei 2012 / 2012 din Primera Division

Dupa cum se poate constata, data de 11 august este, deocamdata, libera. Pana in acest moment nu au fost stabilite datele pentru trofeul "Joan Gamper".

Spectacol pe Broadway: Mike Tyson sare de la box la teatru... Ana Maria Prodan a devenit actionar majoritar la "U" Cluj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x