Antena Căutare

Visul american continua: Cung Le castiga prin KO Main Event-ul de la UFC Macao

15000 de spectatori s-au inghesuit pentru prima seara UFC disputata in China. Gala de la Macao, transmisa in direct de GSP TV, s-a terminat cu victoria spectaculoasa a lui Cung Le in fata americanului Rich Franklin.

Artele martiale s-au intors pe plaiurile natale, iar 12 dintre cei mai buni luptatori din UFC s-au adunat la Macao pentru o gala de exceptie. Main event-ul serii i-a pus fata in fata pe Rich Franklin, fost profesor de matematica, si Cung Le, vietnamezul care si-a implinit visul american.

Vazut ca favorit inaintea luptei, Rich Franklin a pierdut prin KO dupa un croseu devastator al lui Cung Le. Era abia jumatatea primei reprize, semn ca matematicianul american n-a reusit sa rezolve necunoscuta vietnamezului Le.

Istoricul celor sase confruntari ale super-galei UFC MACAO:

PRIMA LUPTA: Jeff Hougland (USA) vs. Takeya Mizugaki (Japonia)

Mizugaki s-a miscat foarte bine in lupta la sol si a castigat in unanimitate confruntarea cu americanul Hougland.

A DOUA LUPTA: Tiequan Zhang (China) vs. Jon Tuck (SUA)

Chinezul Zhang n-a reusit sa intrerupa seria infrangerilor in UFC si a pierdut dupa o decizie unanima partida cu americanul Tuck. A fost cea mai slaba partida a galei de la Macao.

A TREIA LUPTA: Takanori Gomi (Japonia) vs. Mac Danzig (USA)

Dupa un meci disputat mai mult in picioare, oficialii l-au vazut invingator pe Gomi. Spectatorii n-au fost de acord si au fluierat decizia arbitrilor.

A PATRA LUPTA: Don Hyun Kim (Coreea de Sud) vs. Paulo Thiago (Brazilia)

La capatul unei partide cu un sol incalcit, Kim a fost declarat invingator la puncte. Brazilianul Thiago a scapat de KO in prima repriza, cand gongul l-a salvat de-o strangulare foarte bine executata de catre Kim.

A CINCEA LUPTA: Thiago Silva (Brazilia) vs. Stanislav Nedkov (Bulgaria)

Obosit dupa doua runde epuizante, bulgarul Nedkov a cedat prin strangulare in a treia repriza a meciului cu brazilianul Thiago Silva, care si-a facut un cadou perfect pentru aniversarea de 30 ani. Primul meci al galei care se termina inainte de timpul regulamentar.

MAIN EVENT: Rich Franklin (SUA) vs. Cung Le (Vietnam)

Cung Le se impune in prima repriza dupa un KO extraordinar. Croseul vietnamezului il trimite in lumea necunoscutelor pe matemaricianul Franklin.

Torje a inscris din nou pentru Granada... Klitschko si-a pastrat centurile si dupa lupta cu Wach...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x