Antena Căutare

Vizita lui Mircea Lucescu umple stadionul din Gruia! Șanse mari ca amicalul România-Turcia să se joace cu casa închisă

”Exilat” pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din cauza stării proaste a gazonului de pe Cluj Arena, amicalul România - Turcia nu duce lipsă de interes. Venirea lui Mircea Lucescu în postura de adversar al ”tricolorilor” a stârnit un interes uriaș, iar fanii din Ardeal au luat cu asalt casele de bilete.

Astfel, Federația Română de Fotbal a anunţat că până în miercuri seară s-au vândut 12.000 din cele 16.200 de tichete scoase la vânzare pentru meciul cu Turcia. Întrucât de la acest anunț au mai rămas 24 de ore până la startul amicalului, sunt șanse uriașe ca stadionul CFR-ului să fie plin.

Casele de bilete ale stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" vor fi deschise până la ora de începere a partidei. Preţurile biletelor sunt: 20 de lei - peluze, 50 de lei - tribune, 250 de lei - VIP.

La ultimul meci jucat pe teren propriu de naționala lui Cosmin Contra, cel contra Kazahstanului, 10,000 de fani au fost prezenți în tribunele Stadionului Ilie Oană din Ploiești.

Amicalul România - Turcia se va juca azi, de la ora 20:15.

Lovitură de teatru la FCSB! Toți se așteptau să fie vândut Alibec, însă o altă vedetă din lotul lui Dică poate pleca în ... Revoluție în lotul lui Nicolae Dică! Gigi Becali a decis să scape de 8 jucători care nu au convins la FCSB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x