Căutare Live

Vlad Chiricheş, Ianis Hagi şi Ionuţ Radu, incluşi de FIFA în campania #WeWillWin

FRF şi Echipa Naţională a României au fost invitate de FIFA să se alăture campaniei prin care fotbalul îşi arată aprecierea faţă de toţi cei care, în contextul pandemiei, continuă să lucreze în sistemul medical şi în condiţii de risc.

Mesajul este transmis de Pelé, Maradona, Van Basten, Buffon, Beckham sau Zidane alături de trei internaţionali români, în campania #WeWillWin.

Vlad Chiricheş, Ianis Hagi şi Ionuţ Radu sunt tricolorii care aplaudă alături de lumea fotbalului angajaţii din spitale, din industria farmaceutică, forţele de ordine, pe cei care lucrează în industria alimentară şi firme de curierat, pe cei care asigură transportul în comun şi pe voluntarii care îi ajută pe cei în nevoie, informează frf.ro.

Sursa : news.ro

Danny Rose critică planurile de reluare a Premier League: Nici măcar nu ar trebui să discutăm acest lucru până nu scade ... FRT a publicat condiţiile speciale de antrenamente, care se vor relua din 15 mai; scuipatul pe teren, interzis, potrivit...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri