Antena Căutare

West Ham, la fel ca CFR. Nu poate juca pe stadionul Olimpic din Londra

Un nou scandal sta sa izbucneasca in fotbalul britanic, de aceasta data intre West Ham si Tottenham, cele doua echipe londoneze care se lupta pentru a-si asigura noul stadion Olimpic din capitala Marii Britanii ca stadion "de casa".

West Ham a castigat acest drept in urma cu cateva luni, dar decizia a fost anulata azi de Guvernul Britanic, sub argumentul ca intelegerea a fost incheiata in termeni ilegali. Mai exact, West Ham vrea sa scoata pista de atletism odata cu incheierea Olimpiadei de la Londra, din 2012 si inlocuirea acesteia cu tribune pana in apropierea gazonului, asemeni stadionului Parc de Prince, care poate fi modelat in functie de eveniment.

Guvernul nu este insa de acord cu aceasta schimbare, pentru ca vrea sa aduca in capitala Regatului Unit Campionatele Mondiale de Atletism din 2017. O noua runda de negocieri va fi programata cu reprezentantii celor doua echipe, astfel ca West Ham are din nou posibilitatea sa castige licitatia.

Conform presei britanice, dupa Olimpiada, stadionul va intra intr-o reconstructie pentru a reduce numarul de locuri, acum 80.000. Guvernul vrea sa redeschida stadionul in 2014, ori pana atunci nu vrea sa permita accesul nici unei formatii pe arena londoneza. Partea buna pentru oficialii lui West Ham este ca nu trebuie sa mai suporte cheltuielile de 35 de milioane de lire pentru reconstructie, banii urmand sa fie platiti din bugetul local.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Retrogradata pentru blaturi, Asteras Tripolis a fost reprimita in prima liga elena... Cristi Sapunaru risca inchisoarea in Portugalia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x