Antena Căutare

Retrogradata pentru blaturi, Asteras Tripolis a fost reprimita in prima liga elena

La greci se poate. Retrogradata la finele lui septembrie, pe motiv de implicare in trucarea unor meciuri din sezonul trecut, Asteras Tripolis a fost reintegrata azi in SuperLeague.

La judecarea apelului introdus de club, Liga s-a trezit dintr-o data ca n-are suficiente probe pentru a demonstra aranjamentele. Inclusiv suspendarea pe 3 ani si amenda de 300.000 de euro aplicate presedintelui gruparii, Giorgios Borovilos, au fost sterse.

Asteras e deocamdata singurul iertat dintre cele trei cluburi retrogradate pentru blaturi. Olympiakos Volos si Kavalas, tovarasele de suferinta, vor evolua in liga de amatori.

Cum in SuperLeague au ramas astfel doua locuri vacante, Larrisa si Panseraikos, retrogradate sportiv la finele sezonului trecut, spera sa revina si ele in divizia de elita. O decizie in acest sens se va lua saptamana viitoare.

La noi, nu

Universitatea Craiova a fost dezafiliata de FRF pe motiv ca s-a adresat unui tribunal civil. Spre deosebire de greci, cand la noi s-a pus problema iertarii clubului, oficialii au spus ca "oricum nu se mai poate face nimic in acest sezon".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Un fotbalist a fost arestat pentru ca era tatuat... West Ham, la fel ca CFR. Nu poate juca pe stadionul Olimpic din Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x