Antena Căutare

Zeci de fani cu cagule au oprit autocarul echipei Dinamo şi i-au spart geamurile cu pietre

După meciul pierdut cu echipa Chindia Târgovişte, scor 2-3, echipa Dinamo a plecat cu autocarul înapoi spre Bucureşti. În apropiere de Capitală, la Baloteşti, în jur de 40-50 de suporteri dinamovişti, cu cagule şi măşti, au luat în primire automobilul şi i-au spart geamurile cu pietre, informează digisport.ro.

Jucătorii şi staff-ul au scăpat de furia fanilor după ce s-au refugiat în baza de la Săftica. Odată ajunşi acolo, cei de la Dinamo au solicitat intervenţia Jandarmeriei, însă suporterii nu se mai aflau acolo când au ajuns forţele de ordine.

Oficialii lui Dinamo au refuzat să vorbească despre incidente, iar ofiţerul de securitate al clubului, Cristea Cojocaru, a susţinut, pentru Gazetă, că nu s-a întâmplat nimic.

Nimeni din echipa din Ştefan cel Mare nu a fost rănit, dar jucătorii au fost speriaţi. Unii dintre ei au rămas să doarmă în cantonament, în timp ce alţii au preferat să plece acasă, cu maşinile personale.

După şase etape în Liga I, Dinamo este pe ultimul loc, cu 3 puncte.

Sursa : news.ro

Contra a anunţat lista stranierilor pentru meciurile din preliminariile Euro-2020: Chircheş, Andone şi Mitriţă revin în ... Un rugbist de 20 de ani, găsit mort în camera de hotel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x