Antena Căutare

Tragedie de nedescris! O fetiță de 12 ani și părinții ei, găsiți morți în propria locuință! Care este cauza decesului

Tragedie de nedescris în orașul Rovinari, unde o familie și fetița lor de doar 12 ani au fost găsiți morți, în locuința lor, marți noapte.

Conform informațiilor furnizate de autorități, părinții au fost declarați morți la fața locului. Deși micuța a fost dusă la spital de urgență, medicii n-au mai reușit să o salveze.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţiii de Urgenţă Gorj, cauza decesului este intoxicaţia cu monixid de carbon de la centrala termică din casă.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi seara la o garsonieră situată pe strada 22 Decembrie din oraşul Rovinari pentru salvarea a trei persoane găsite inconştiente în locuinţă, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la SMURD, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţie.

“Primii sosiţi la faţa locului au fost pompierii din cadrul SVSU Rovinari, care au constatat că în interiorul garsonierei se aflau trei persoane - un bărbat în vârstă de 39 de ani, o femeie în vârstă de 32 de ani şi o fetiţă în vârstă de 12 ani, care erau în stare de inconştienţă. Fetiţa a fost preluată de catre un echipaj SAJ şi transportată la spitalul din Rovinari. Cu toate eforturile depuse de către echipajele sosite la faţa locului, bărbatul şi femeia au fost declaraţi decedaţi. Din păcate, nici pentru fetiţa transportată la spital nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul”, au precizat reprezentanţii ISU Gorj, scrie News.ro.

Cauza decesului este intoxicaţia cu monixid de carbon de la centrala termică din casă, a precizat sursa citată.

Fuego, DEVASTAT! Mărutrisire CUTREMURĂTOARE a marelui artist: „Am aflat. Nu pot să mai spun nimic!”... Veste îngrijorătoare: Una din cinci specii, pe cale de dispariție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x