Antena Căutare

Fuego, DEVASTAT! Mărutrisire CUTREMURĂTOARE a marelui artist: „Am aflat. Nu pot să mai spun nimic!”

Pentru Paul Surugiu moartea Mariei Butaciu a însemnat o lovitură mult prea dură. Relația de prietenie dintre cei doi este de notorietate, iar dispariția cântăreței de muzică populară a lăsat urme adânci pe sufletul lui Fuego.

„Cu tristete am aflat acum de la Mioara Velicu, indurerata, ca a plecat buna noastra prietena, marea artista, Maria Butaciu! Se-ntampla sa ma copleseasca amintiri, clipe frumoase petrecute impreuna, turnee, emisiuni si nenumarate momente ce m-au marcat! A fost un om bun, cald, vesel, plin de viata si intelepciune! Ne-a bucurat pe toti cu invataturile sale, iar mie mi-a fost model, exemplu de conduita! Artistii cumva nu mai sunt ai nostri, sunt ai publicului, si cred ca publicul trebuie sa si-o aminteasca vesnic, demna, autentica, mandra, o pagina importanta a folclorului romanesc! Acum, de Centenar, la 100 de ani de la unire, Maria Butaciu si-a lasat valul, si-a asezat palaria simbolica peste Romania mare, care o iubeste ca pe-o nestemata! Ramas bun, prietena draga, mare doamna a Romaniei”, a scris Fuego.

Lidia Buble, jurata de la ”Next Star”, a împlinit 25 de ani! Mesajul emoționant al lui Răzvan Simion: ”Dorurile noastre ... Tragedie de nedescris! O fetiță de 12 ani și părinții ei, găsiți morți în propria locuință! Care este cauza decesului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x