Antena Căutare

Trupa K-pop BTS a primit invitația de a se alătura Recording Academy, forul care decernează premiile Grammy

Trupa pop sud-coreeană BTS a fost invitată să se alăture Recording Academy, ca parte din demersul de diversificare a componenţei forului de profesionişti din industria muzicală care decernează premiile anuale Grammy.

Trupa pop sud-coreeană BTS a fost invitată să se alăture Recording Academy, ca parte din demersul de diversificare a componenţei forului de profesionişti din industria muzicală care decernează premiile anuale Grammy.

Formaţia compusă din şapte băieţi, care a făcut cunoscut stilul K-pop în Statele Unite şi în alte părţi ale globului, se află printre cei 1.300 de artişti, compozitori şi profesionişti ai industriei muzicale invitaţi săptămâna aceasta să devină membri ai Recording Academy cu sediul în Los Angeles.

Dacă BTS acceptă invitaţia, trupa va fi eligibilă pentru a vota cu ocazia desemnării câştigătorilor din 2020 ai premiilor Grammy, cele mai prestigioase distincţii din industria muzicală, a precizat joi Recording Academy.

Bang Si-hyuk, directorul executiv al Big Hit Entertainment, casa de discuri care editează materialele discografice BTS, s-a numărat, de asemenea, printre persoanele invitate, a precizat trupa sud-coreeană într-o declaraţie.

BTS s-a înfiinţat la Seul în 2013 şi a pătruns pe piaţa muzicală din Statele Unite în 2017, devenind prima trupă coreeană care a câştigat un premiu muzical Billboard.

Trupa a fost nominalizată pentru albumul său ''Love Yourself: Tear'' la premiile Grammy 2019 şi a urcat pentru prima dată pe scena ceremoniei desfăşurate în februarie.

Recording Academy a iniţiat o serie de măsuri în ultimii ani pentru a diversifica nominalizările la premiile Grammy şi pentru a extinde statutul de membru al acestui for, dominat în mod tradiţional de bărbaţi mai în vârstă.

Sursă: Agerpres

Romania, printre țarile cu cel mai semnificativ avans al economiei din UE... Un tânăr a murit duminică seara după ce a căzut în gol cu mașina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x