Antena Căutare

Un bărbat se uita pe Google Maps și ce a văzut l-a făcut să divorțeze imediat. În ce ipostază a fost surprinsă soția sa

Serviciul Google Maps a fost mărul discordiei într-o familie din Peru. Un bărbat a divorțat de soția sa după ce a surprins-o în ipostaze compromițătoare alături de un alt bărbat, în timp ce naviga pe Google Maps.

Telefon, mana google maps Galerie
Un bărbat se uita pe Google Maps și ce a văzut l-a făcut să divorțeze imediat | Shutterstock

Bărbatul se uita pe Google Maps și și-a văzut soția pe o bancă, alături de un alt bărbat.

Citește și: O femeie a fost surprinsă pe stradă în același loc, exact în aceeași poziție, la distanță de nouă ani. Care e explicația

Bărbatul şi-a recunoscut soţia după haine

Soțul a făcut descoperirea în timp ce își verifica traseul înainte de un drum lung. În imaginile surprinse din satelit, acesta și-a văzut soția în compania unui alt bărbat. Mai exact, cei doi stăteau pe o bancă, iar individul necunoscut era așezat cu capul în poala soţiei sale. Bărbatul și-a recunoscut soția după hainele pe care le purta.

Confruntată ulterior cu imaginile, femeia și-a mărturisit aventura dar a încercat să își convingă soțul că relația extraconjugală se terminase și că nu îl va mai trăda niciodată, transmite Mirror.

Bărbatul nu s-a lăsat înduplecat şi a înaintat divorțul. Ba mai mult, a şi făcut publică povestea pe rețelele de socializare. În mod ironic, ea a fost fotografiată cu iubitul ei pe o bancă la Puente de los Suspiros de Barranco, cunoscut şi ca Podul Suspinelor din Ravine.

Google Street View foloseşte camere cu mai multe lentile montate deasupra maşinilor pentru a surprinde fiecare perspectivă a unei străzi cartografiate, a fost creat în 2007 şi lansat în 5 oraşe din SUA.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x