Antena Căutare

Muncitorii români cad pe capete. Accident mortal la locul de muncă.Un muncitor a căzut în gol, de pe un bloc în construcție

Un bărbat a murit, marți, după ce a căzut de pe un bloc în construcție. Acesta era muncitor pe un șantier din Constanța, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul patru. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Muncitorii români cad pe capete. Accident mortal la locul de muncă.Un muncitor a căzut în gol, de pe un bloc în construcție
Muncitorii Români cad pe capete

Poliția a fost alertată, marți, în jurul orei 09:30, de un apel la 112 care anunța autoritățile că un bărbat a căzut de pe un bloc din Constanța.

„Este vorba despre un accident de muncă. Victima este un bărbat de 47 de ani, din Constanţa. În timp ce ar fi executat lucrări de construcţii la etajul 4 al unui bloc de pe bulevardul Aurel Vlaicu, acesta s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe terasa de la parterul blocului", a informat IPJ Constanţa.

Accidentul de muncă a avut loc pe un şantier din Constanţa, în imediata apropiere a unui cunoscut centru comercial.

Astfel de cazuri nu le sunt străine românilor. Siguranța muncitorilor este mereu incertă și lăsată la voia sorții.

În data de 12 februarie, a avut loc o altă tragedie: Un muncitor a căzut de la etajul 7 al unui bloc aflat în construcție, în Bacău. Pe 22 ianuarie, un alt constructor a ajuns la spital cu multiple răni după ce a căzut de la etajul unui bloc de pe raza municipiului Cluj-Napoca ș.a.m.d.

În România, cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă sunt foarte des întâlnite, dar măsurile de prevenție nu par să survină odată cu acestea.

VIDEO | Rămâi mut de uimire! Pisica vorbește și răspunde la întrebările stăpânei. Familia are o surpriză când felina est... 21 dintre primele 30 cele mai poluate orașe din lume se află în aceeași țară. Pe ce poziție se află România în topul cel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x