Antena Căutare

Un şofer a intrat cu maşina în mulţimea dintr-o staţie de autobuze din Chişinău! Un bărbat a murit pe loc, iar alte două persoane au murit

Un bărbat și-a pierdut viața, iar o tânără și copilul ei au fost răniți, după ce un șofer în vârstă de 33 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat c mașina într-o mulțime ce se afla într-o stație de autobuze. 

Un bărbat și-a pierdut viața, iar o tânără și copilul ei au fost răniți, după ce un șofer în vârstă de 33 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat c mașina într-o mulțime ce se afla într-o stație de autobuze.

Tragedia a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 10:50, pe strada Sarmizegetusa, din Chișinău. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit pe loc. De asemenea, o femeie de 32 de ani și copilul ei de doi ani, dar și un bărbat au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: O româncă și doi copii au pierit într-un accident rutier produs în Franța! Soțul femeii, în stare gravă!

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că șoferul de 33 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o stație de autobuze, în care se aflau mai multe persoane.

Alte trei victime - un bărbat, o mamă și copilul său au fost transportați de urgență la spital.

”Starea femei și a bărbatului este gravă, dar stabilă. Ambii au fost internați în secția traumatologie. Femeia a suferit fracturi la ambele picioare și la bazin, iar bărbatul la un picior”, a declarat pentru Sputnik Moldova șeful Departamentului Clinic al Insititutului de Medicină Urgentă, Vasile Șofrug.

Citește și: Accident mortal de trotinetă electrică la Paris

Ofițerii de urmărire penala vor investiga cazul și vor stabili toate circumstanțele producerii accidentului. Oameni legii au pornit o cauză penală.

Cel mai scump tablou din lume este expus pe iahtul Prințului Moștenitor al arabiei Saudite... Spitalele din Hunedoara nu mai au ser antiviperin. Atacul viperelor este iminent!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x