Antena Căutare

O româncă și doi copii au pierit într-un accident rutier produs în Franța! Soțul femeii, în stare gravă!

O româncă în vârstă de 25 de ani și fiica ei de 18 luni au avut parte de un sfârșit crunt, în Franța, unde se aflau pentru a petrece Ziua Copilului. 

O româncă în vârstă de 25 de ani și fiica ei de 18 luni au avut parte de un sfârșit crunt, în Franța, unde se aflau pentru a petrece Ziua Copilului.

Conform botosaninews.ro, accidentul a avut loc pe autostrada A 34, din nord-estul Franței. Mașina lor, un Citroen cu volanul pe dreapta, a fost lovită în plin de un autocamion. În urma impactului a murit și un fiu de-al soțului ei, pe care îl avea dintr-o altă căsnicie.

Accident cu nouă mașini, pe Autostrada București-Pitești

Bărbatul a supraviețuit impactului teribil, dar se află internat în spitalul Reims. Tânăra de 25 de ani care a pierit în accident era din Botoșani.

Accident grav în Vâlcea cu un microbuz de persoane. Sunt cinci victime. A fost declanșat PLanul Roșu de intervenție

Cei patru se aflau în Franța, întrucât plecaseră acolo pentru a sărbători Ziua Copilului.

Caz fără precedent! Un fost elev din Olt și-a dat în judecată școala la care a învățat! Instituția, obligată să-i plătea... Definitivat 2019. Modele de subiecte la proba scrisă din 24 iulie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x