Antena Căutare

Video: Ultima ședință foto a lui Marilyn Monroe! A fost filmată cu puțin timp înainte să moară

Marylin Monroe, sex simbolul secolului al XX-lea, a trăit mereu cu stil. A fost în centrul atenției chiar și înainte să moară, atunci când a pozat pentru ultima oară.

Marylin Monroe, sex simbolul secolului al XX-lea, a trăit mereu cu stil. A fost în centrul atenției chiar și înainte să moară, atunci când a pozat pentru ultima oară.

Diva a fost găsită moartă în casa ei din cartierul Brentwood, Los Angeles. Vestea a căzut ca un fulger asupra presei, fanilor și a celor care au cunoscut-o.

Marilyn a început să devină cunoscută pentru talentul ei de comediană și pentru remarcabila ei prezență scenică. Și-a îndreptat eforturile către apariții mai consistente, și, la un anumit moment al carierei sale, a reușit să-și îndeplinească acest scop. Circumstanțele misterioase ale morții lui Marilyn au fost subiectul multor speculații, dar nu au reușit să-i știrbească reputația.

Apariția lui Monroe era întotdeauna încântătoare, iar ultima ei ședință foto este o dovadă a șarmului său. A fost făcută în 1962, exact anul în care s-a prăpădit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine spune că o vizită la muzeu este plictisitoare? Ea îți poate da fiori pe șira spinării, mai ales când aproape ești l... Ce ascunde Regina Elisabetei a II-a in gențile pe care le poartă. Le folosește pentru a trimite mesaje agenților de secu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x