Antena Căutare

Cine spune că o vizită la muzeu este plictisitoare? Ea îți poate da fiori pe șira spinării, mai ales când aproape ești linșat de rechini

Ceea ce trebuia să fie o vizită la muzeu s-a transformat într-o sperietură soră cu moartea. Un tânăr a trăit spaima vieții lui.

Ceea ce trebuia să fie o vizită la muzeu s-a transformat într-o sperietură soră cu moartea. Un tânăr a trăit spaima vieții lui.

Un tânăr din America și-a propus să viziteze unul dintre muzeele celebre din Washington DC, unde principala atracție sunt rechinii.

Băiatul nu a luat în serios semnul care avertiza că nu ai voie să atingi geamul acvariului, pentru că viețuitoarele se pot speria sau pot deveni agresive. Așa s-a și întâmplat! Tânărul a atins acvariul și apoi a început să bată în geam. Un rechin s-a răzbunat pe el și aproape a ieșit prin geam.

I s-ar fi oprit inima oricui ar fi fost în locul lui. Cel mai probabil, s-a învățat minte! Iată mai jos despre ce este vorba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Happy Channel, lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day... Video: Ultima ședință foto a lui Marilyn Monroe! A fost filmată cu puțin timp înainte să moară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x