Antena Căutare

„Vreau să îi asigur pe toţi că nu sunt uitați!”. Mesajul Prinţului Charles pentru Paşte. Declarații emoționante

Se apropie sărbătorile pascale, iar Prinţul a decis să transmită tuturor creștinilor un mesaj în care a comunicat cele mai bune gânduri, semn că nu i-a uitat vreo secundă. Se gândeşte la ei şi se roagă. Iată mesajul emoționant!

Se apropie sărbătorile pascale, iar Prinţul Charles a decis să transmită tuturor creștinilor un mesaj în care a comunicat cele mai bune gânduri, semn că nu i-a uitat vreo secundă. Se gândeşte la ei şi se roagă. Iată mesajul emoționant!

În vârstă de 69 de ani, fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost filmat în casa sa din Londra, Clarence House. El şi-a arătat compasiunea pentru oamenii persecutaţi în toată lumea.

„Vreau să îi asigur că nu sunt uitați și că sunt prezenți în rugăciunile noastre. (…) Am fost atât de adânc mișcat și uimit de curajul lor remarcabil și de capacitatea lor de a ierta, în ciuda faptului că au suferit. (…) Trăiau unii lângă ceilalți ca vecini și prieteni. Toate cele trei credințe abrahamice au cunoscut și continuă să cunoască amărăciunea persecuției atunci când religia a căzut în aderența barbară a celor care distorsionează și denaturează credința. (…) Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, vreau să laud curajul tuturor celor care, indiferent de credința lor, sunt persecutați pentru că rămân credincioși adevăratei esențe a credințelor lor. Îi admir și respect foarte mult pe toți aceia care găsesc în inimile lor puterea să se roage pentru cei care îi persecută și, urmând exemplul lui Hristos, caută iertare pentru vrăjmașii lor”, a transmis acesta.

Prinţul Charles nu a înregistrat mesajul recent, dar video-ul a fost făcut public abia acum. un video pentru toţi creştinii.

Cât va costa cel mai așteptat eveniment al anului. Tort de 50.000 de lire pentru nunta Prințului Harry și a lui Meghan M... „Regele Tinder-ului” s-a îmbogățit! A păcălit zeci de femei pe site-urile matrimoniale...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x