Antena Căutare

Vremea 10 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță ploi și descărcări electrice

Vremea 10 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunta vreme inchisa in continuare. In toata tara se vor semnala ploi insotite de fenomene electrice trecatoare. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea 10 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunță vreme închisă în continuare. În toată țara se vor semnala ploi însoțite de fenomene electrice trecătoare. Află cum va fi vremea în București.

Miercuri local se vor mai semnala averse de ploaie însoțite răzleț și de fenomene electrice în toate regiunile țării, conform prognozei doar izolat în Moldova și la munte se vor acumula cantități ceva mai însemnate de apa (până la 10-15 mm). Vântul conform prognozei Vremea.ro va suflă slab până la moderat în cea mai mare parte a țării, cel mult moderat în nordul Moldovei. Temperaturile maxime conform prognozei Vremea.ro vor fi situate în general între 14 și 19 grade în Trаnsilvаnia și Maramureș, 17-22 de grade în Banat și Crișana, 15-20 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 13-18 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate se înregistreze în extremitatea nordică a regiunii.

Vremea în București. Meteo 10 aprilie 2019

Vremea în București va fi închisă, iar cerul va prezenta înnorări temporare pe tot parcursul zilei și nopții. Temperatura maximă va fi de 16 - 17 grade Celsius, iar cea minimă de 7 - 8 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de peste 50%, iar cantitățile de precipitații acumulate vor fi sub 1 L/m². Vântul va sufla slab și moderat cu rafale de până la 35 km/h.

Citește și:

ANM, prognoza meteo 9 aprilie - 6 mai. Vremea pe 4 săptămâni

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x