Antena Căutare

ANM, prognoza meteo 9 aprilie - 6 mai. Vremea pe 4 săptămâni

Administratia Nationala de Meteorlogie(ANM) a emis o noua prognoza meteo pentru perioada 9 aprilie - 6 mai. Afla cum va fi vremea in urmatoarea periaoada, ce temperaturi medii si cantitati de precipitatii vor fi inregistrate.

Administrația Națională de Meteorlogie(ANM) a emis o nouă prognoză meteo pentru perioada 9 aprilie - 6 mai. Află cum va fi vremea în următoarea periaoadă, ce temperaturi medii și cantități de precipitații vor fi înregistrate.

Estimările meteorologice sunt realizate de către Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Această prognoză arată abaterile temperaturilor și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016. Fenomenele meteo de scurtă durată nu sunt precizate în această prognoză meteo.

Vremea 9 - 15 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval, cu exceția regiunilor intracarpatice, unde acestea vor fi ușor mai ridicate.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice

Vremea 15 - 22 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperaturile medii estimate pentru această perioadă vor fi ușor mai coborâte decât cele normale ale intervalului, în cea mai mare parte a teritoriului.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Vremea 22 - 29 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperatura medie va avea valori ușor peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în sudul și estul teritoriului.

Vremea 29 aprilie - 6 mai 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații

Cantitățile estimate pentru această săptămână vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea estică a teritoriului.

Sursa: meteoromania.ro

Vremea în București pe 10 zile: De când se încălzește vremea în București... Vremea în România. Unde mai găsești zăpadă, la munte, în luna aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x