Antena Căutare

Vremea în București 14 martie 2019. Cer înnorat și precipitații slabe în Capitală

Vremea in Bucuresti 14 martie 2019. In Capitală cerul va fi innoral pe tot parcursul zilei, noapte fiind asteptate precipitatii. Citeste prognoza meteo completa pentru ziua de joi.

Vremea în București 14 martie 2019. În Capitală cerul va fi înnoral pe tot parcursul zilei, noapte fiind așteptate precipitații. Citește prognoza meteo completă pentru ziua de joi.

Joi vremea va fi în general închisă în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, unde local va plouă slab. Vântul va suflă moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în rest. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 5-10 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 9-14 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonele subcarpatice.(Vremea.ro)

La munte vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 4 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Temperaturi de 24 de grade în București

Vremea în București. Meteo 14 martie 2019

Vremea în Caputală va fi închisă cu cerul înnorat pe timpul zilei, iar noaptea sunt așteptate precipitații trecătoare. Valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor normale datei. Temperaturile maxime diurne se vor situa în jurul valorii de 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 2-3 grade Celsius.

Facebook a picat în mai multe țări din lume, inclusiv în România! Ce probleme întâmpină utilizatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x