Antena Căutare

Vremea va fi foarte caldă până pe 8 aprilie. Temperaturile ajung din nou la 20 de grade Celsius

După răcirea accentuată a vremii în toată țara și precipitații sub formă de ninsoare în zonele înalte, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza de vreme valabilă până în 8 aprilie. Temperaturile vor crește semnificativ, ajungând până la 20 de grade Celsius în cele mai multe regiuni. Va fi vreme de primăvară, anunță meteorologii!

După răcirea accentuată a vremii în toată țara și precipitații sub formă de ninsoare în zonele înalte, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza de vreme valabilă până în 8 aprilie. Temperaturile vor crește semnificativ, ajungând până la 20 de grade Celsius în cele mai multe regiuni. Va fi vreme de primăvară, anunță meteorologii!

Săptămâna 11-18 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și sud-estice și în general deficitar în rest.

Săptămâna 18-23 martie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile nordice, vestice și centrale.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare la nivelul întregului teritoriu.

Săptămâna 23 martie – 1 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va deficitar în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Săptămâna 1 – 8 aprilie

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice intervalului, în cea mai mare parte a teritoriului.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui ușor excedent în nord-estul țării.

Vremea în București 13 martie 2019. Cresc temperaturile în Capitală... Vremea 14 martie 2019. Prognoza meteo anunță precipitații slabe în unele regiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x