Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Alertă meteo! Cod Roșu de ploi torențiale într-un județ din România

Cod Rosu de ploi torentiale si grindina. ANM a emis noi avertizari meteo de vreme severa pentru urmatoarele ore. Afla ce judet din Romania va fi cuprins de ploi. Vremea 12 iunie 2019.

Cod Roșu de ploi torențiale și grindină. ANM a emis noi avertizări meteo de vreme severă pentru următoarele ore. Află ce județ din România va fi cuprins de ploi. Vremea 12 iunie 2019.

Vremea 12 iunie 2019. Miercuri vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a tării, câteva averse slabe de ploaie însoțite de fenomene electrice urmând să se mai semnaleze local doar în nordul Moldovei și în zonă Carpaților Orientali. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab pană la moderat în sudul Banatului și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 31 de grade în Transilvania și Maramureș și 28-33 de grade în restul tării, cel mai „răcoare” urmând să fie din nou în sudul litoralului.

Citește și: Vremea 13 iunie 2019. Temperaturi maxime caniculare de 35 de grade Celsius

ANM - COD ROȘU

Meteo România. Potrivit ANM, se vor produce ploi torenţiale care vor depăşi 35 - 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi intensificări ale vântului. În ultima oră s-au acumulat aproximativ 50 l/mp, informează meteorologii.

Avertizarea este valabilă până la ora 21.30 în localităţile Şieu, Şieuţ şi Monor.

ANM - COD GALBEN

În intervalul 12-06-2019 ora 21:20 până la : 12-06-2019 ora 22:30 se vor semnala averse care vor cumula 20-25 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Zonele afectate: Județul Alba: Blaj, Teiuș, Jidvei, Șona, Mihalț, Valea Lungă, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă, Sâncel, Sântimbru, Bucerdea Grânoasă, Berghin, Crăciunelu de Jos, Cergău, Roșia de Secaș, Rădești, Ohaba, Cenade;
Județul Braşov: Rupea, Racoș, Jibert, Homorod, Cața, Bunești;

Recomandari