Antena Căutare

ANM a emis o nouă informare de vreme extremă! Încă trei zile geroase în România

ANM a emis o nouă informare de vreme rea în toată țara! Ne așteaptă încă trei zile geroase. Iată ce anunță prognoza meteo emisă recent de meteorologi.

ANM a emis o nouă informare de vreme extremă! Încă trei zile geroase în România Galerie
ger extrem

ANM a emis o nouă informare de vreme rea în toată țara! Ne așteaptă încă trei zile geroase. Iată ce anunță prognoza meteo emisă recent de meteorologi.

ANM, informare de vreme deosebit de rece - Interval de valabilitate: 29 noiembrie, ora 14 – 02 decembrie, ora 10

În intervalul menționat, vremea se va menține deosebit de rece în toată țara. Temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar în cursul nopților și al dimineților va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în nordul,nord-estul și centrul țării, local în sud și est și izolat în rest.

Joi (29 noiembrie) și vineri (30 noiembrie) vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45…55 km/h, în sudul Moldovei și al Banatului, în jumătatea de est a Munteniei și în Dobrogea, iar pe litoral vor fi rafale de 60...70 km/h.

Astfel că, de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, vremea va fi geroasă, iar cei care își propun să o petreacă la evenimente și parade trebuie să ia în calcul acest aspect.

De altfel, în cursul zilei de joi, meteorologii au emis mai multe coduri galbene de vânt puternic, pentru cinci județe din țară. Pentru județele Constanța și Tulcea, aceste coduri galbene s-au prelungit până la ora 17.00. Citește aici cum va fi vremea în cursul zilei de joi.

ANM a prelungit codul galben de vânt puternic! Alertă de vreme rea în 5 județe... Vremea în weekend. Ninsori și ger de crapă pietrele în București, pe 1 Decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x