Antena Căutare

Vremea 29 noiembrie. Prognoza meteo anunță ger! Temperaturi de -12 grade Celsius

Vremea din 29 noiembrie se anunță deosebot de rece în toată țara! Va fi una dintre cele mai friguroase zile din săptămână. Prognoza meteo anunță ger și temperaturi care coboarp până la -12 grade Celsius

Vremea 29 noiembrie. Prognoza meteo anunță ger! Temperaturi de -12 grade Celsius Galerie
vremea 29 noiembrie

Vremea din 29 noiembrie se anunță deosebit de rece în toată țara! Va fi una dintre cele mai friguroase zile din săptămână. Prognoza meteo anunță ger și temperaturi care coboara până la -12 grade Celsius.

Potrivit vremea.ro, joi temperaturile vor continua să scadă în toată țara, devenivnd chiar deosebit de rece pentru sfârșitul lunii noiembrie. Totuși, aspectul său se va ameliora, unele ninsori slabe izolate urmând să mai cadă doar în Transilvania și în Oltenia în prima parte a zilei.

Vântul va sufla tare în Dobrogea și în Bărăgan și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), -2…3 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -7…-2 grade în Moldova.

Vremea în București, 29 noiembrie

Vremea la București va fi deosebit de rece, cerul la va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu putere. Prognoza meteo de joi indică faptul că ninsorile se vor opri în București, ca un eleent pozitiv al zilei. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între -4°C și -8°C. Vântul va sufla în rafale de 43 km/h pe timpul zilei și în rafale de 39 km/h pe timpul nopții. Vremea va fi deosebit de rece a doua zi, vineri, temperaturile minime la București coborând la -11 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte, 29 noiembrie

Paradoxal, la munte va răsări soarele, dar asta nu înseamnă că va fi cald. Valorile termice vpor scădea extre, de mult pe timpul nopții, până la -12 grade Celsius. Va fi cea mai geroasă nopate din această săptămână, iar cei care locuiesc la munte sau se află acolo, în trecere, trebuie să țină cont de asta. Temperaturile de joi, la munte, se vor situa între -5°C și -12°C. Vântul va sufla cu putere, mai cu seamă pe parcursul zilei - în rafale de 28 km/h. Cerul va deveni parțial noros și nu sunt anunțate ninsori.

După ninsori, un alt fenomen cuprinde toată țara! Meteorologii au emis mai multe avertizări de ger polar... ANM alertă de vreme severă! Cod galben de vânt, rafale ce depășesc 70 km/h...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x