Antena Căutare

ANM, avertizare meteo: cod roșu de grindină într-un județ din România

Vine potopul! ANM a emis o avertizare meteo de tip cod rosu pentru cateva zone din judetul Mures. In zonele afectate este așteptata grindina de mari dimensiuni.

Vine potopul! ANM a emis o avertizare meteo de tip cod roșu pentru câteva zone din județul Mureș. În zonele afectate este așteptată grindină de mari dimensiuni.

Vremea miercuri, 03 iulie, manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată se vor semnala după-amiaza și noaptea, la început în nord-est și în centru, precum și în zonele montane și submontane, apoi cu precădere în sud și sud-est.
În regiunile sudice, în după-amiaza zilei de miercuri, va persista vremea călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării și disconfortul termic se va menține accentua.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis un COD ROȘU de grindină de mari dimensiuni (>5cm), vijelie puternică, averse torențiale ce vor cumula 40 l/mp, frecvente descărcări electrice pentru Județul Mureş, zona Lunca Bradului și Stânceni. Avertizarea meteo este valabilă până la ora 9:45.

Citește și: UPDATE: Prognoza meteo 3 iulie. ANM: cod galben și potocaliu de averse torențiale pentru următoarele ore

Vremea pe două săptămâni

Vremea 2 - 8 iulie 2019. Potrivit ANM, în această săptămână valorile termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. În același timp, precipitațiile vor fi în general deficitare r în regiunile nordestice, centrale și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interva.

Vremea 8 - 15 iulie 2019. Sunt anunțate temperaturi medii cu valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Vremea se dezlănțuie în următoarele ore. Mai multe județe din țară sunt sub avertizare de cod galben de vijelii, averse ... Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Ploi și temperaturi scăzute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x