Căutare Live

Ploi și grindină în județele în care nu e caniculă. ANM a emis un Cod roşu de averse şi vijelii

Meteorologii au emis un cod roşu de averse şi vijelii în mai multe județe din zona Moldova, în condițiile în care trei sferturi din țară se află sub avertizare de caniculă și disconfort termic.

ANM a emis un Cod roşu de averse şi vijelii în două județe din regiunea Moldovei

Zone din judeţele Bacău şi Neamţ se vor afla, în următoarea oră, sub o avertizare nowcasting Cod roşu de furtună, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cod roșu de ploi și vijelii în regiunea Moldovei

Conform prognozei de specialitate, în judeţul Bacău (localitatea Filipeşti) şi în judeţul Neamţ (localităţile: Trifeşti, Ion Creangă, Icuşeşti, Mărgineni, Bahna, Secuieni, Moldoveni şi Făurei) se vor semnala averse cu caracter torenţial (ce vor depăşi 35 - 40 l/mp, grindină de mari dimensiuni, vijelie puternică şi frecvente descărcări electrice.

De asemenea, va fi Cod portocaliu de furtună în judeţul Brăila (îndeosebi în: Măxineni, Salcia Tudor, Râmnicelu, Gemenele, Romanu, Siliştea, Scorţaru Nou şi Racoviţă). Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Citește și:

Prognoza meteo: Canicula topește România! Capitala și 16 județe, sub cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o avertizare Cod galben de caniculă ce va afecta judeţe din sud şi sud-est, inclusiv Bucureştiul, pe parcursul întregii zile, precum şi un Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată valabil până sâmbătă dimineaţa în peste jumătate din ţară.

Meteo: Cum va fi vremea în luna august 2020! Temperaturile vor urca peste normalul perioadei și vor scădea brusc... Prognoza meteo, 2 august 2020: Temperaturile sunt în ușoară scădere, însă nu scăpăm în totalitate de caniculă...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri