Antena Căutare

ANM, estimări meteorologice. Vremea în perioada 19 martie - 15 aprilie 2019

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis o noua estimare meteorologica. Afla cum va fi vremea in perioada 19 martie - 15 aprilie 2019, ce temperaturi si cantitati de precipitatii vor fi inregistrate. Vremea pe o luna.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o nouă estimare meteorologică. Află cum va fi vremea în perioada 19 martie - 15 aprilie 2019, ce temperaturi și cantități de precipitații vor fi înregistrate. Vremea pe o lună.

Vremea 19 - 25 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul țării.

Meteo 25 martie - 1 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de vest și de sud-vest a țării.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului

Prognoza meteo 1 - 8 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de vest a țării, iar în rest se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a țării.

Vremea 8 - 15 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Sursa foto: hepta.ro

A fost cea mai caldă zi de 18 martie din istorie! Temperaturile au atins 27 de grade Celsius... Meteo 20 martie 2019. Vreme închisă și ploi slabe în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x