Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Raman cu tine

ANM, prognoză meteo 5 noiembrie-12 decembrie. Când vin primele ninsori

ANM a actualizat prognoza meteo pentru inetrvalul 5 noiembrie- 12 decembrie. Potrivit prognozei meteo, până la jumătatea lunii decembrie, temperaturile se vor situa peste nivelul climatologic al perioadei la care ne aflăm. 

ANM prognoza meteo 5-12 decembrie

ANM a actualizat prognoza meteo pentru inetrvalul 5 noiembrie- 12 decembrie. Potrivit prognozei meteo, până la jumătatea lunii decembrie, temperaturile se vor situa peste nivelul climatologic al perioadei la care ne aflăm. Vremea se anunță, așadar mai caldă decât ne așteptam.

Prognoza meteo noiembrie-decembrie indică, așadar, un început blând de iarnă, fără fenomene majore, cu temperaturi ușor ridicate și să săracă în precipitații. Primele ninsori își vor face apariția mai târziu, și vor apărea, cel mai probabil, la munte.

Prognoza meteo saptamana 5- 11 noiembrie

ANM prognoza meteo Săptămâna 05.11.2018 – 12.11.2018

Temperatura medie a aerului se va situa peste cea normală a perioadei, cu o abatere mai mare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

Regimul pluviometric va fi deficitar în întreaga țară, deficit ce va fi mai pronunțat în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

ANM prognoza meteo Săptămâna 12.11.2018 – 19.11.2018

La nivelul întregii țări, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, abatere ce va fi mai pronunțată în extremitatea vestică și de nord-vest a țării.

Precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în întreaga țară, cu un deficit mai pronunțat în regiunile sud-vestice.

ANM prognoza meteo Săptămâna 19.11.2018 – 26.11.2018

Valorile termice se vor situa, în general, ușor peste cele climatologic normale pentru această săptămână.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare față de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țăr

ANM prognoza meteo Săptămâna 26.11.2018 – 03.12.2018

Există probabilitatea ca mediile valorilor termice să fie ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric este posibil să fie în general deficitar, în cea mai mare parte a țării.

sursa: ANM.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro