Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Vine gerul săptămâna asta! Prognoza meteo 5- 11 noiembrie

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare 5 - 11 noiembrie anunță vreme la extreme: debutul săptămânii va fi cu temperaturi ridicate, care vor scădea brusc la mijlocul săptămânii. Duminică, 11 noiembrie, vine gerul, când se vor înregistra -5 grade Celsius.

prognoza meteo saptamana viitoare 5 - 11 noiembrie

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare 5 - 11 noiembrie anunță vreme la extreme: debutul săptămânii va fi cu temperaturi ridicate, care vor scădea brusc la mijlocul săptămânii. Potrivit prognozei meteo ANM și vremea ido, vrema de săptămâna viitoare anunță temperaturi în scădere și ploi. Duminică, 11 noiembrie, va fi prima noapte cu ger la munte, când se vor înregistra -5 grade Celsius.

Meteo săptămâna 5 - 11 noiembrie 2018. Vremea de săptămâna viitoare aduce valorile termice ce se vor situa peste de cele normale pentru această dată, cu abatere ușor mai mare în regiunile vestice și nord-vestice. Regimul pluviometric este posibil să fie în general ușor deficitar în cea mai mare parte a țării. În a doua parte a săptămânii, temperaturile scad cu 3-4 grade și sunt anunțate ploi la munte și în București.

Prognoza meteo 5-11 noiembrie. Vremea, temperaturi la București

Temperaturile maxime ale amiezii vor fi de 16 grade Celsius, în zilele de luni și marți, urmând ca de miercuri, temperaturile să mai scadă cu 3-4 grade Celsius. Vineri sunt anunțate ploi și, preponerent, ceață. Temperaturile minime la București, potrivit prognozei meteo de săptămâna viitoare vor fi încadrate între 8 și 4 grade Celsius.

Prognoza meteo 5-11 noiembrie. Vremea, temperaturi la munte

Săptămâna debutează cu 20 de grade Celsius și se termină cu 12 grade Celsius la amiază, când vor apărea și ploi abundente. Vom avea parte și de prima noapte geroasă la munte, duminică, 11 noiembrie. Temperaturile minime la munte ale săptămânii se vor încadra între 6 și -5, - 8 grade Celsius. Luni noapte vor fi - 8 grade Celsius. Așadar, frigul, chiar gerul se instalează la munte la sfârșitul săptămânii viitoare.

Prognoza meteo 5- 11 noiembrie. ANM a anunțat cum va fi vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni.

Prognoza meteo 5- 11 noiembrie Banat

Până spre sfârșitul primei săptămâni de prognoză vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o medie a valorilor termice diurne cuprinsă între 23 și 25 de grade. Ridicate vor fi și temperaturile nocturne, iar media acestora va avea variații mai mari, între 10 și 14 grade, cea mai răcoroasă dimineață fiind cea de 31 octombrie. Din data de 4 noiembrie se va intra într-un proces de răcorire treptată, astfel că până la finalul celei de a doua săptămâni se va ajunge la medii ale temperaturilor maxime de 16 grade și ale temperaturilor minime de 6 grade.

Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi mai ridicată în jurul datei de 30 octombrie, precum și după data de 6 noiembrie.

Prognoza meteo 5 - 11 noiembrie. Crișana

În prima săptămână de prognoză vremea se va menține deosebit de caldă, cu variații ale mediei temperaturilor maxime între 21 și 25 de grade, iar ale celor minime între 10 și 14 grade. În cea de a doua săptămână valorile termice vor fi în scădere treptată, spre maxime medii în jurul a 16 grade și minime medii de 5...6 grade.

Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi mai ridicată în jurul datei de 30 octombrie, precum și după data de 6 noiembrie.

Prognoza meteo 5 - 11 noiembrie. Transilvania

Până pe 3 noiembrie vremea va rămâne deosebit de caldă, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 21 și 24 de grade și ale temperaturilor minime între 7 și 10 grade. Din 4 noiembrie și până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor scădea cu aproximativ 6 grade, iar cele minime cu 5 grade.

Vor fi ploi de scurtă durată, pe suprafețe mici, la începutul intervalului de prognoză și din nou în ultimele zile ale acestuia.

Prognoza meteo 5 - 11 noiembrie. Maramureș

Până în data de 3 noiembrie valorile termice vor avea variații la valori mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Astfel, media temperaturilor maxime va fi între 21 și 24 de grade, iar a minimelor între 8 și 11 grade. Din data de 4 noiembrie și până la sfârșitul celei de a doua săptămâni vremea va intra într-un proces de răcire treptată, iar media maximelor termice va ajunge la 14...15 grade și a minimelor la 4...5 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în jurul datei de 30 noiembrie și din data de 7 noiembrie.

Prognoza meteo 5 - 11 noiembrie. Moldova

În ultimele zile ale lunii octombrie vremea va rămâne deosebit de caldă, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 22 și 24 de grade. În noiembrie se va răcori treptat, iar până în ziua de 11, valorile termice diurne vor ajunge la 12 grade. Temperaturile medii nocturne se vor situa în jurul valorii de 11 grade până spre sfârșitul primei săptămâni, apoi vor scădea și vor ajunge la aproximativ 4 grade la finalul intervalului de prognoză.

Doar izolat vor fi condiții pentru ploi slabe sau burniță

Prognoza meteo 5- 11 noiembrie. Dobrogea

În primele trei zile media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar a minimelor va fi de 13...14 grade. Din data de 1 noiembrie vremea va intra într-un proces de răcorire ce va face ca la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor diurne să fie de cel mult 14 grade, iar a celor nocturne de 8 grade.

Doar izolat și trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniță.

Prognoza meteo 5 - 11 noiembrie. Muntenia

Din 1 noiembrie valorile termice vor fi în scădere, de la o medie de 22 de grade în prima zi, la 14 grade în ultimele zilei de prognoză. Totodată, media minimelor termice se va menține în jurul valorii de 11 grade până în ziua de 2 noiembrie, apoi va scădea spre 5...6 grade în diminețile de 10 și de 11 noiembrie.

Probabilitatea pentru ploi slabe sau burniță, pe suprafețe mici, va fi mai ridicată după data de 7 noiembrie.

Prognoza meteo 5 - 11 noiembrie. Oltennia

Din data de 1 noiembrie acestea vor scădea treptat și vor ajunge, în ultimele zile de prognoză, până la 14...15 grade. Temperaturile nocturne nu vor avea variații importante până în data de 2 noiembrie și se vor situa în jurul valorii de 11 grade, apoi vor scădea spre 5...6 grade în ziua de 11 noiembrie.

Doar pe suprafețe mici vor fi posibile ploi slabe în jurul datei de 30 octobrie și după data de 7 noiembrie.

Prognoza meteo 5 - 11 noiembrie La munte

Se va răcori treptat, astfel că la finalul ei media maximelor nu va mai depăși 8 grade, iar a minimelor 1-2 grade. Vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată mai ales la începutul intervalului și după data de 6 noiembrie.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro