Antena Căutare

ANM, prognoza meteo. Estimări temperaturi 23-29 ianuarie

ANM, prognoza meteo. Afla cum va fi vremea si care sunt temperaturile estimate pentru perioada 23-29 ianuarie 2019.

ANM, prognoza meteo. Află cum va fi vremea și care sunt temperaturile estimate pentru perioada 23-29 ianuarie 2019.

Temperatura medie a aerului: Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, cu o abatere pozitivă mai accentuată în regiunile centrale, sudice și sud-estice. În nord-est, precum și în extremitatea vestică a teritoriului temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitați de precipitații: Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, estice și în zona Carpaților Meridionali.

ANM, estimări temperaturi 23-29 ianuarie

Pe ansamblu, în acest interval va predomina un regim termic al aerului mai ridicat decât în mod obișnuit, în cea mai mare parte a ţării.

Temperatura medie diurnă a aerului se va încadra între -9...9°C, abaterile termice pozitive fiind de 1...8°C, în majoritatea zonelor.

Temperatura maximă a aerului va fi cuprinsă între -7...11°C.

Temperatura minimă a aerului se va situa între -10...7°C la nivelul întregii ţări, cele mai scăzute valori fiind posibile în zonele depresionare, producându-se îngheț la sol.

Se întrevăd precipitaţii mixte (ploaie, lapoviţă şi ninsoare), predominant sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor, acestea fiind însoţite de intensificări temporare ale vântului.

ANM atenționare meteo de ninsori și polei în România. Când se încălzește vremea... Vortexul polar se schimbă! Anunț ÎNFIORĂTOR despre vremea din Europa: „Se destramă vortexul. În următoarele două luni......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x