Antena Căutare

Vremea 22 ianuarie - 18 februarie. Prognoza meteo actualizată

Vremea 22 ianuarie - 18 februarie. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pentru perioada mentionata. Afla cum va fi vremea pana in luna februarie.

Vremea 22 ianuarie - 18 februarie. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pentru perioada menționată. Află cum va fi vremea până în luna februarie.

Vremea 22 - 28 ianuarie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, cu o abatere pozitivă mai accentuată în regiunile centrale, sudice și sud-estice. În nord-est, precum și în extremitatea vestică a teritoriului temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitați de precipitații

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, estice și în zona Carpaților Meridionali.

Vremea 28 ianuarie - 4 februarie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări

Cantitați de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi local excedentare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile centrale și nordice.

Vremea 4 - 11 februarie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări.

Cantitați de precipitații

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general excedentar, mai ales în jumătatea sudică a țării. Excepție vor face regiunile intracarpatice unde cantitățile de precipitații vor fi în general normale pentru această perioadă

Vremea 11 - 18 februarie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări.

Cantitați de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile extracarpatice și apropiate de normalul perioadei în rest.

Cum va fi vremea pe 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române! Prognoza meteo actualizată... ANM: Iarna răbufneşte, noi fenomene meteo extreme vor lovi trei sferturi ţară în orele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x