Antena Căutare

ANM, prognoza meteo. Estimări temperaturi 7-13 februarie 2019

ANM, estimari temperaturi 7-13 februarie. Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada anunta temperaturi in crestere pentru majoritatea regiunilor. Afla de ce temperaturi vom avea parte in perioada mentionata.

ANM, estimări temperaturi 7-13 februarie. Prognoza meteo pentru următoarea perioadă anunță temperaturi în creștere pentru majoritatea regiunilor. Află de ce temperaturi vom avea parte în perioada menționată.

Vremea 5 februarie-4 martie. ANM, actualizare estimări meteorologice

Meteo 7-13 februarie 2019. Estimări temperaturi

Temperatura medie diurnă a aerului va fi cuprinsă între -5...4°C în primele zile, limite apropiate de mediile multianuale și -3...7°C spre sfârșitul perioadei, abaterile termice pozitive fiind de 1...5°C, în majoritatea zonelor.

Temperatura maximă a aerului se va încadra între 0...10°C, pe aproape întreg teritoriul.

Temperatura minimă a aerului se va situa între -9...4°C la nivelul întregii ţări, valori mai scăzute fiind posibile în zonele depresionare, unde vor fi condiții de producere a înghețului superficial la sol.

Din punct de vedere pluviometric, se prognozează precipitaţii sub formă de ploi locale, dar și mixte (ploaie, lapoviță și ninsoare) în majoritatea regiunilor, acestea fiind însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului. Local, vor fi condiții de producere a ceții asociată cu burniță.

Vremea în București 7 februarie 2019. Temperaturi sub 0 grade Celsius pe timpul nopții... Meteo 7 februarie 2019. Prognoza meteo pentru joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x