Antena Căutare

Meteo 7 februarie 2019. Prognoza meteo pentru joi

Meteo 7 februarie 2019. Potrivit meteorologilor, vor cadea ploi slabe local, iar izolat precipitatiile se vor transforma in lapovita. Citeste prognoza meteo completa pentru ziua de joi.

Meteo 7 februarie 2019. Potrivit meteorologilor, vor cădea ploi slabe local, iar izolat precipitațiile se vor transforma îi lapoviță. Citește prognoza meteo completă pentru ziua de joi.

Potrivit vremea.ro, joi în prima parte a zilei vor mai cădea unele ploi slabe locale în sudul extrem al țării, cu mențiunea că în mod cu totul izolat precipitațiile se vor transformă temporar în lapoviță în cursul dimineții. Vântul va suflă moderat în Bărăgan și în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 2-7 grade Celsius în cea mai mare parte a țării, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în Dealurile de Vest.

Meteo București, 7 februarie 2019

Vremea în București, 6 februarie. Cerul va fi noros în Capitală, conform prognozei meteo. Valorile termice diurne vor atinge o medie de 6 grade Celsius, iar cele nocturne vor coborî până spre 3 grade. Pe timpul zilei vântul va suflat cu 14 km/h dinspre NE, în rafale de 35 km/h. Noaptea șansele de precipiații vor fi de 40%, iar vântul va sufla cu 18 km/h dinspre NE.

Prognoza meteo 7 februarie 2019, vremea la munte

Vremea la munte va fi închisă, iar valorile termice vor fi în scădere. Media maximelor se va încadra între 5 și 6 grade, iar cea a minimelor este în continuă scădere, astfel că, de la 2 grade va ajunge la -9/-8 grade în data de 17 februarie. Specialiștii ANM nu estimează un nivel ridicat de precipitații pentru următoarea perioadă.

ANM, prognoza meteo. Estimări temperaturi 7-13 februarie 2019... Prognoza meteo. Când vin ninsorile! Vremea se schimbă radical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x