Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

ANM prognoza meteo pe o lună. Vremea 24 decembrie - 21 ianuarie

Vremea 24 decembrie - 21 ianuarie. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pe o luna. Afla cum va fi vremea in Romania la inceputul anului 2019.

Vremea 24 decembrie - 21 ianuarie. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pe o lună. Află cum va fi vremea în România la începutul anului 2019.

ANM prognoza meteo. Vremea 24 - 31 decembrie 2018

Temperatura medie a aerului:

De sărbători, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale ale intervalului local în sud-vestul țării și în general apropiate de cele specifice perioadei în rest.

Cantități de precipitații:

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în jumătatea de sud a țării, iar în rest va fi în general excedentar, excedent ce va fi mai accentuat în regiunile nordice și centrale.

ANM prognoza meteo. Vremea 31 decembrie 2018 - 7 ianuarie 2019

Temperatura medie a aerului:

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice perioadei, în regiunile intracarpatice și la munte și ușor mai ridicate în extremitatea de sud-vest a țării. În rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale intervalului.

Cantități de precipitații:

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile nordice și centrale și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

ANM prognoza meteo. Vremea 7 - 14 ianuarie 2019

Temperatura medie a aerului:

Mediile valorilor termice vor fi vor fi apropiate de cele specifice intervalului în majoritatea regiunilor.

Cantități de precipitații:

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării.

ANM prognoza meteo. Vremea 14 - 21 ianuarie 2019

Temperatura medie a aerului:

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale ale perioadei în cea mai mare parte a teritoriului. Excepție va face zona Moldovei unde temperaturile vor fi normale pentru această săptămână.

Cantități de precipitații:

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sudice, iar în rest se vor situa în limitele normale ale săptămâni

Recomandari