Căutare Live

Vremea o ia razna! După valul de ninsori și ger, meteorologii anunță temperaturi ANORMALE pentru această perioadă. Câte grade vom avea, în următoarele zile

Meteorologii au anunțat creșteri de temperatură în vestul țării, în zonele de deal, chiar și pe la munte. Finalul de săptămână aduce temperaturi pozitive.

Meteorologii au anunțat creșteri de temperatură în vestul țării, în zonele de deal, chiar și pe la munte. Finalul de săptămână aduce temperaturi pozitive.

Avem o creștere a valorilor termice. Astăzi, se va resimți prin vestul țării, de asemenea, în zonele deluroase. Sâmbătă și duminică vor crește temperaturile în toate regiunile țării.

Valu de aer cald ce va pătrunde peste România va face ca duminică să avem parte de temperaturi nefirești pentru această perioadă.

Valorile termice vor fi cuprinse, vineri, între -3 și 7 grade. Meteorologii spun că în zonele mai joase vor fi în continuare înnorări și ceață care nu va persista pe parcursul zilei.

Mai multe informații despre cum va fi vremea în următoarele zile, în materialul video de mai jos:

ANM alertă meteo. COD GALBEN de vreme severă. Cum va fi vremea astăzi... Cum va fi vremea de Crăciun. Surprize mari anunțate de meteorologi!...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x