Antena Căutare

Vremea în București. Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteo pentru weekend. Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile si cat de mult scad temperaturile. Vremea in Bucuresti, prognoza meteo speciala emisa de ANM.

Prognoza meteo pentru weekend. Află cum va fi vremea în următoarele zile și cât de mult scad temperaturile. Vremea în București, prognoza meteo specială emisă de ANM.

Meteorologii anunță temperaturi în scădere, nonsori la munte pe tot parcursul intervalului. De vineri, 22 februarie, începe frigul, iar în a doua parte a zilei apare gerul în nordul și centrul țării, iar în estul Transilvaniei se ating chiar și minus 20 de grade Celsius.

Sâmbătă, 23 februarie, vremea continuă să se răcească și o să avem parte de maxime negative în toată țara. Atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții vom avea parte de ger și vânt tăios în regiunile estice.

Duminică temperaturile vor urca cu câte grade, cu toate acestea vremea se menține rece. Gerul continuă se resimte cel mai mult în centru și nord, iar vântul continuă să sufle cu putere în est și la munte. Cea mai scăzutp temperatură a zilei de 24 februarie va fi de -20 de grade Celsius(în depresiuni), iar în rest până la -14 grade Celsius.

Cum va fi vremea de Dragobete. Anunțul meteorologilor pentru 24 februarie

Vremea în București. ANM, prognoză meteo 22-23 februarie

22.02.2019 ORA 08 - 23.02.2019 ORA 08

Vremea se va răci și va deveni vântoasă. Temporar se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, dar spre seară și noaptea se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul se va intensifica, astfel că, va avea viteze în medie de 55...65 km/h și vor fi condiții de ghețuș. Stratul de zăpadă nu va fi consistent. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -7...-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

3.02.2019 ORA 08 - 23.02.2019 ORA 20

Vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea temporar intensificări în prima parte a zilei, astfel că senzația de rece va fi amplificată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. Temperatura maximă va fi de -2...-1 grad.

Revin ninsorile în aproape toată țara! Zonele în care va ninge, în următoarele zile... Vremea 22 februarie 2019. Se întorc ninsorile, iar gerul îşi va face simţită prezența...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x