Antena Căutare

Alertă meteo. ANM a actualizat prognoza: Vremea se schimbă radical în noaptea de Înviere

Alertă meteo. Vremea se schimbă radical în noaptea de Înviere. Meteorologii anunță vijelii și grindină. Încă de vineri, Administrația Națională de Meteorologie a trimis mesaje de alertă privind instabilitatea atmosferică pentru noaptea de sâmbătă, dar și pentru prima zi de Paște.

Alertă meteo. Vremea se schimbă radical în noaptea de Înviere. Meteorologii anunță vijelii și grindină. Încă de vineri, Administrația Națională de Meteorologie a trimis mesaje de alertă privind instabilitatea atmosferică pentru noaptea de sâmbătă, dar și pentru prima zi de Paște.

Aceste fenome de instabilitate atmosferică vor fi sâmbătă mai frecvente în jumătatea de vest a țării, iar duminică, în special în partea de nord, centru și nord-est. Potrivit Antena 3, începând cu orele 15, va intra în vigoare o avertizare meteorologică cod galben, valabilă până duminică dimineață.

Sunt vizate vestul Munteniei, Olteniei, Transilvania și Maramureș, precum și zonele montane. Sunt așteptate averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

Vremea va fi în general instabilă și se vor semnala averse și descărci electrice, chiar și căderi de grindină, cu o probabilitate mai mare în partea sud-est.

Plouă de Paște în aproape toată țara! Meteorologii au emis Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii în 25 de judeţe... Încă o avertizare ANM. Potop în cinci județe din România, sâmbătă după-amiază...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x