Căutare Live

ANM anunță schimbări drastice de temperaturi. Cum va fi vremea până la finalul lunii iulie

ANM a emis o prognoza meteo speciala pentru intervalul 9 iulie - 5 august 2019. Vremea se anunta capricioasa, cu temperaturi mai scazute decat normalul acestei perioade.

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru intervalul 9 iulie - 5 august 2019. Vremea se anunță capricioasă, cu temperaturi mai scăzute decât normalul acestei perioade.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) menționează faptul că fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu sunt semnalate în această prognoză meteo.

Vremea 9 - 15 iulie 2019

În această săptămână valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, nord-estice și centrale. Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului.

Vremea 15 - 22 iulie 2019

Vremea continuă să fie capricioasă, iar temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi deficitare.

Vremea 22 - 29 iulie 2019

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile nord-vestice și parțial în cele centrale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu o tendință spre deficit în jumătatea de sud a teritoriului

Vremea 29 iulie - 5 august 2019

Media valorile termice va fi în general ușor mai coborâtă decât cea specifică acestei săptămâni în majoitatea regiunilor. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Sursa: meteoromania.ro

Citește și:

Vremea, de la o extremă la alta, în vara asta. Ce spun specialiștii despre vremea din România... Vreme de toamnă în toată ţara. Temperaturile au scăzut brusc şi nu au depăşit 26 de grade. Ce ne așteaptă în zilele urmă...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x