Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

ANM Cod galben de polei! Zonele cu avertizări meteo imediate! Ce ne așteaptă în weekend

ANM a emis cod galben de polei! Zonele cu avertizări meteo imediate! Ce ne așteaptă în weekend.

cod galben de polei

ANM a emis cod galben de polei! Zonele cu avertizări meteo imediate! Ce ne așteaptă în weekend.

ANM a emis cod galben de polei Meteorologii au emis cod galben de burniță și polei în județele Constanța și Tulcea. Codul galben de polei și burniță este valabil până la ora 20.00. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

ANM Cod galben de polei

In zona : Județul Constanta;
Județul Tulcea;

Se vor semnala : - burniță sau ploaie slabă care local depune polei

Vremea în weekend 12-13 ianuarie 2019

Meteo. Sâmbătă depresiunea ce va fi afectat țară noastră în cursul zilei de vineri se va deplasa înspre Ucraina, precipitațiile urmând să părăsească regiunile sudice și estice.

În Banat, Crișana, Transilvania și în Maramureș local va ninge slab. Vântul va suflă moderat în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte zone ale țării. Temperaturile maxime se vor situa în general între -7 și -2 grade în Transilvania și Maramureș, -3…2 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Moldova și 0-5 grade în Dobrogea, cu cele mai ridicate valori așteptate pe litoral.

Meteo. Duminică va continuă să ningă slab pe spații extinse în regiunile intracarpatice ale teritoriului, în timp ce în sud și est cerul va fi variabil.

Vântul va suflă moderat în Crișana și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritorului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -5…0 grade în Transilvania și Maramureș, -2…3 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul extrem al Moldovei), în timp ce în Dobrogea temperaturile maxime vor oscila între 0 și 5 grade Celsius, cel mai cald urmând să fie din nou în zona litorală.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro